Nieuwe website voor liefhebbers van paardenraces

De draf- en rensport in Nederland heeft een gloednieuw onafhankelijke nieuwsplatform: TROTR. De website brengt de wondere wereld van voornamelijk de drafsport onder het voetlicht. Het platform staat vol met het allerlaatste nieuws, achtergrondreportages, scherpe analyses en spraakmakende interviews.

TROTR is een Fries initiatief van ervaren krachten en jong talent. Naast het vullen van de website zendt TROTR ook een weekupdate uit met anchorman Rogier den Dekker. Hij interviewt hoofdrolspelers uit de draf- en rensport en gaat in op de actualiteit.

Draf- en rensport voor iedereen

TROTR Media is een initiatief van CMGN (Creatieve Media Groep Nederland). Zij maken zich sterk voor een onafhankelijk nieuwsplatform. Hierbij komen alle de draf-en rensport activiteiten in Nederland en daarbuiten aan bod.

De redacteuren, verslaggevers en columnisten werken objectief, onafhankelijk en genieten de journalistieke vrijheid om de draf- en rensport onder het voetlicht te brengen.

ZEturf eerste partner van TROTR

ZEturf, de enige legale aanbieder van weddenschappen op paardenraces in Nederland, is de eerste partij waarmee TROTR een samenwerkingsovereenkomst is aangegaan. “Het partnerschap met ZEturf draagt bij aan het kunnen maken van nieuwe (live)programma’s, nieuwsitems en reportages. Tegelijkertijd vergroten we de zichtbaarheid van ZEturf. De draf- en rensport sector profiteert daar direct van. We ambiëren een duurzame relatie met ZEturf” aldus directeur Marthijs Roorda van CMGN.

Managing director Paul Klomp van ZEturf is eveneens content met de deal. “De samenwerking met TROTR Media is een mooie stap voor ons. De visie van TROTR om de gehele Nederlandse sport op professionele wijze onder de aandacht te brengen delen wij en is zeer belangrijk naar de toekomst toe. Op deze manier zullen wij van grote toegevoegde waarde blijven voor de draf- en rensport in Nederland.”