Samen kijken is meer genieten

Sport is onze passie. Bloedstollende wedstrijden, adembenemende spanning en grote emoties. En als echte fans weten wij dat je meer geniet als je samen kijkt. Daarom delen wij deze passie en brengen we de grootste sportwedstrijden live in de MalleMolen. 

Nagenoeg alles kunnen wij op verzoek uitzenden; naast ESPN  eredivisie kunt u bij ons ook de andere topcompetities zien zoals de Premier League, Championship, La Liga, Bundesliga, Seria A, Ligue 1, UEFA Europa League en natuurlijk de champions league. Maar niet enkel voetbal dus, Formule 1, Rugby (niet alleen de six nations maar ook internationale competities) ,Darts, American Football, tennis etc. U vraagt en wij draaien. 

Uiteraard ontbreken de nationale en internationale paardenraces ook niet waarop u ook nog een weddenschap kan plaatsen.  UIteraard staan we tijdens het EK met zijn allen achter Oranje en wie herinnerd zich niet de heerlijke europeese voetbal avonden waarbij onze nationale clubs vriend en vijand imponeerden.We gaan er weer met volle teugen van genieten.