WED MET ONS MEE TIJDENS HET CHELTENHAM FESTIVAL 16 T/M 19 MAART
Friday, February 26, 2021
Nieuws voor MalleMolen liefhebbers


Einde voor de Quiznight?

Ook 2021 lijkt een verloren quizjaar te worden.

By Malle , in nieuws , at 22 februari 2021 Tags: , , , , , ,

OOK WIJ HEBBEN COFFEE TO GO!

Volgende week is het alweer een jaar geleden dat we op de donderdagavond een MalleMolen Quiznight organiseerden. De tijd vliegt als men plezier heeft enkel door alle corona perikelen is ons dat toch wel enigszins ontnomen. Ook voor de komende maanden ziet het er niet naar uit dat de zaak 80 tot 100 quizzers kan herbergen. Ook dit quizjaar kunnen we als verloren beschouwen. We zijn wel bezig om te kijken naar mogelijkheden om dit jaar de quizzers toch nog eens in actie te kunnen laten komen in de MalleMolen. Vooralsnog zullen we moeten afwachten wanneer we ├╝berhaupt open mogen.

Comments


Geef een reactie


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *