Tiger Roll naar 33/1

Eddie O’Leary heeft zijn verbazing uitgesproken over de negatieve reactie op de prestatie van Tiger Roll in de Ladbrokes Ireland Boyne Hurdle van afgelopen zondag waar Tiger Roll 65 lengtes achter Beacon Edge eindigde.Van de zes starters eindigde Tiger Roll laatste.

De tweevoudig Grand National-winnaar staat bij sommige bookmakers nu op 33/1 om straks op Aintree voor de derde maal de Grand National te winnen. Volgende maand krijgt men voor Tiger Roll op het Cheltenham festival 9 x zijn geld om voor een derde keer de Glenfarclas Cross Country Chase te winnen. Het vertrouwen van de bookies dat Tiger Roll op zijn oude niveau terugkeert is dus ver te zoeken.

De racemanager van Gigginstown vond de prestatie veel beter dan wat de uitslag doet vermoeden, en zei: “Ik moet zeggen dat ik verrast was dat ik zoveel negativiteit over de run had gelezen. Ik was erg blij met hem. Het enthousiasme was er en dat was het belangrijkste: hij racete met veel enthousiasme en genoot.

Hij liep echt wel prima maar toen duidelijk was dat winnen er niet in zat heeft de jockey hem gewoon lekker uit laten lopen. Nogmaals; Tiger Roll was heerlijk enthousiast en genoot!