racingclub: Een hele regenachtige dag plezier

Duindigt

Om 13:30 uur gaat de meeting van Duindigt van start. Negen trainingsritten, leuke velden en interviews vooraf. TROTR is aanwezig om een ‘On Site’ te maken. We gaan Erik Verheij volgen met zijn volbloeds, Rosalie Janssen en Luit de Vries hebben een nieuwe Fransman en de Routinier Aad Pools trekt zijn pak aan voor de Meiden van Assum.

Gelsenkirchen

Aansluitend begint de PMU meeting op de baan van Gelsenkirchen met de nodige Nederlandse belangen. Het zijn van die meetings waarbij we net even meer weten dan de Franse wedders en daar kan wed technisch gezien van geprofiteerd worden.

V86 

Om 20:30 uur start de V86 met een mega jackpot op twee Zweedse banen. Jackpot betekent altijd een significant hogere uitbetaling voor acht goed. Doe er uw voordeel mee.

Rick Ebbinge

Mocht u zich afvragen waarom Rick Ebbinge in het hele verhaal niet voorkomt, dan ligt het antwoord in het gegeven dat hij vandaag met Ahura Mazda Font voor 50.000 euro gaat strijden in de Prix de Millau op de baan van Enghien nabij Parijs.

met dank aan trotr.nl