SVL onderuit in eerste competitiewedstrijd

In de eerste competitie wedstrijd moest SVL thuis tegen Sliedrecht spelen, het werd een teleurstelling ook al was de instelling goed, werd er toch verloren met 3-1. Al hadden ze graag een verdienstelijke overwinning willen behalen voor de snel begonnen hoofdtrainer de heer Titaley, maar dat leuke niet. Het probleem bij SVL is dat het ontbrak aan een zeer koelbloedige afmaker, maar die is er nog steeds niet. Er word zeer had gewerkt en goed gespeeld daar ligt het niet aan. We zullen maar hopen dat het komende zaterdag uit tegen Roda ‘46 er een beter resultaat genoteerd wordt. 
In de 10e minuut was Ali Alkan heel dicht bij een doelpunt, hij kwam met een solo door de verdediging heen maar zijn schot werd door de keeper van Sliedrecht te corner getikt. De 18e minuut kwam Sliedrecht op 1-0, Glenn Linnebank dacht de bal loop wel over de achterlijn maar deze werd op het laatste moment nog voor getikt en ingeschoten. Het werd zelfs in de 20e minuut 2-0 voor Sliedrecht, uit een voorzet werd Mathijs Mocking onhoudbaar gepasseerd. De 42e minuut kreeg Jens van Doorn geel van de scheidsrechter. Met de stand 2-0 voor Sliedrecht werd er gerust. Na de rust kwam Bart Aalbertsen het veld in voor Willem Baaij. De 49e minuut ging een ingekopte voorzet van Sliedrecht maar net over. Uit een voorzet in de 57e minuut schoot Jens van Doorn hard op het doel van de keeper van Sliedrecht maar deze kon hem nog net tot corner tikken. De 59e minuut werd Glenn Linnebank gewisseld en kwam Bart van Lankeren het veld in. In de 69e minuut werden Jens van Doorn en Kevin van Leeuwen gewisseld voor Dennis van de Weerd en Selcuk Albayrak. Ali Alkan ontving in 76e minuut geel van de scheidsrechter. Het werd in de 82e minuut nog wel 2-1 door een doelpunt van Selcuk Albayrak. Maar de 86e minuut werd het 3-1 voor Sliedrecht, Daarna werd Jorrit Fiegen vervangen in 88e minuut voor Timon Brandsen. Komende zaterdag speelt SVL uit tegen Roda’46 om 15.00 uur in Leusden. Kan vast ook meedelen dat SVL op woensdag 13 oktober om 20.00 voor de beker speelt tegen Roda’46(zondag) uit in Leusden.
Optelling SVL: Mathijs Mocking, Jeff van de Bult, Kevin van Leeuwen(Dennis van de Weerd), Glenn Linnebank (Bart van Lankeren), Jens van Doorn (Selcuk Albayrak), Rik van Leeuwen, Ali Alkan, Willem Baaij (Bart Aalbertsen),Freek van Wijk, Jorrit Fiegen (Timon Brandsen) en Victor van de Bor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.