Zorgelijke start SVL

Het zit even niet mee in Langbroek in de startfase van dit seizoen, een plotsklaps vertrekkende trainer en dan nu na 3 wedstrijden onderaan staan doet de wenkbrauwen fronsen.
De laatste 2 potten tegen de Bilt en Roda’46 was meer te halen maar de bal weet het net even niet te vinden. In beide wedstrijden had SVL in de beginfase moeten scoren maar krijgt iedere keer de deksel op de neus.
Ook zaterdag werd er in eigen huis verloren van de Bilt met 1-2.
a.s. woensdag speelt SVL voor de beker tegen Roda’46 en zaterdag mag men op bezoek bij koploper Huizen.

Hier volgt het volledige verslag van de wedstrijd:

SVL speelde afgelopen zaterdag thuis tegen FC De Bilt en verloor voor de derde keer, dit keer met 2-1. Het loopt nog niet goed met SVL, want in de eerste 15 minuten had SVL wel vier opgelegde kansen, maar werden zoals bij de eerste twee wedstrijden weer niet benut. Maar we moeten de moed er in houden want er wordt wel goed gevoetbald en vooral met veel inzet komen de kansen een keer vanzelf. 
In de 6e minuut kwam Jorrit Fiegen goed door op de keeper, maar deze keerde zijn bal en terugspringende bal schoot Walter Cremers tegen de lat. In de 11e minuut was het Selcuk Albayrak die alleen voor de keeper, de bal tegen de keeper aanschoot in plaats in het doel te schieten. De 19e minuut schoot een speler van FC de Bilt de bal hard op het doel en de goed keepende Mathijs Mocking kon de bal maar net aantikken en deze kwam tegen de lat. De terugspringende bal werd beheerst ingeschoten en was het 0-1 voor FC de Bilt. In de 26e minuut kwam Jens van Doorn op recht door het midden en gaf een voorzet aan Selcuk Albayrak en die miste de bal. Selcuk Albayrak raakte in de 32e minuut geblesseerd en moest het veld verlaten, Willem Baaij kwam voor hem het veld in. Uit een corner van Willem Baaij in de 42e minuut ontstond er een wirwar voor het doel van FC de Bilt, maar SVL kon de bal er niet in kregen en zo ging de rust in met de stand 0-1 voor FC de Bilt. Na de rust kwam SVL ongewijzigd het weer in. Door het onderuit halen van een speler van FC de Bilt binnen de lijnen in de 54e minuut kreeg FC de Bilt een penalty, en die werd onhoudbaar ingeschoten en was het 0-2 voor FC de Bilt. In de 60e minuut werden Bart van Lankeren en Victor van de Bor gewisseld en kwamen Bart Aalbertsen en Kevin van Leeuwen het veld in. In de 62e minuut had Jens van Doorn pech dat zijn ingeschoten bal van rechts via de binnenkant paal het veld weer insprong. Timon Brandsen kwam het veld in voor Freek van Wijk in 64e minuut. In de 66e minuut kreeg Jens van Doorn geel en Rik van Leeuwen kreeg in 75e minuut rood (2x keer geel) en moest het veld af. Het werd in de 85e minuut nog 2-1, uit een corner van Willem Baaij kopte de naar voren gekomen Dennis van de Weerd de bal in en dat was tevens de eindstand. 
Aankomende zaterdag speelt SVL uit tegen Huizen een hele zware tegen stander aanvang 14.30 uur.
Opstelling SVL: Mathijs Mocking, Jeff van der Bult, Dennis van de Weerd, Bart van Lankeren(Kevin van Leeuwen),Walter Cremers, Jens van Doorn, Rik van Leeuwen, Selcuk Albayrak (Willem Baaij), Freek van Wijk (Timon Brandsen), Jorrit Fiegen en Victor van de Bor (Bart Aalbertsen). 

Leave a Reply

Your email address will not be published.