Voorbeschouwing JSV vs CDW

Na de 6 punten van afgelopen weekend voor onze selectie (wat een traktatie afgelopen donderdag betekende van onze sponsor Domino’s Pizza, Mandy BEDANKT!!) staat de uitwedstrijd tegen JSV uit Nieuwegein op het programma.

Op basis van de statistieken en de behaalde punten na 3 wedstrijden zou je zeggen dat er kansen liggen. CDW heeft 6 punten en daar staan de 0 punten van JSV tegenover. Vorig seizoen werd er met 1-2 gewonnen van een ploeg met enkele zeer beweeglijke en technische voetballers die veel voor eigen succes gingen. Veel gebeurde in het laatste kwartier, waarin een 1-0 achterstand werd omgebogen in een 1-2 overwinning. Matchwinner was toen Robbin van den Berg die weer terugkeert bij de wedstrijdselectie na zijn blessure die hij opliep tegen BFC.

In hoeverre trainer Alvin Veldhuizen kan beschikken over dezelfde selectie als afgelopen week zal misschien wel tot op het laatst een vraagteken zijn, maar desondanks ziet hij kansen en ontstaat er ook een mooie gelegenheid voor jongens die tot nu toe wat minder speelminuten gemaakt hebben om zich te presenteren. Aan voorspellingen waag ik me niet, maar gezien de beloftes van Anis el Makrini (0 houden) en Floris van Dijk (1x scoren) heb ik er alle vertrouwen in.

De aftrap op sportpark Galecop in Nieuwegein is om 14.30 uur.

Leave a Reply

Your email address will not be published.