SportSVL pakt een belangrijke punt bij de koploper

SVL pakt een belangrijke punt bij de koploper

-

- Advertisment -spot_img

Afgelopen zaterdag speelde SVL uit tegen, het toch op papier een sterke tegenstander, maar SVL nam toch verdiend een puntje mee uit Huizen. Het werd 1-1 een verdiende uitslag gezien de tweede helft waar de tegenstander niet gevaarlijk voor het doel van de ingevallen Paul Emons is geweest. Gezien de eerste helft had SVL niet veel in te brengen, het was maar goed dat Mathijs Mocking zeer goed stond te keepen. Bij SVL ontbraken Rik van Leeuwen (geschorst), Ali Alkan geblesseerd en Glenn Linnebank ziek.
In de 6e en 8e minuut was het Mathijs Mocking die zijn doel schoon hield door zeer goed ingrijpen. Maar in de 12e minuut werd het toch 1-0 voor Huizen, de bal verdween onhoudbaar in het doel van SVL. In de 14e minuut krijg een speler van Huizen geel wegens een overtreding tegen de zeer goed spelende Bart Aalbertsen. Huizen bleef maar aanvallen maar Mathijs bleef goed keeper en beheerste het gehele strafschotgebied. Maar in de 34 minuut liep Mathijs een blessure op waardoor hij na de rust zich liet vervanger door Paul Emons. Net voor de rust kreeg Bart Aalbertsen een zeer goede kans, hij tikte de bal nog net voorlangs. En zo ging de rust in met stand 1-0 voor Huizen. Na de rust kwam SVL het veld in met de zelfde tien veldspelers maar wel met de vervanger voor de geblesseerde Mathijs Mocking en dat was Paul Emons, die de tweede helft zijn doel school hield. De tweede helft was maar net begonnen, of de ijverige hard werkende Bart Aalbertsen doorbraak en de verdediger van Huizen kon hem alleen maar onderuit halen dus rood voor speler van Huizen, en een vrije trap voor SVL net buiten lijnen van het strafschotgebied. Deze vrije trap werd door Willem Baaij voortreffelijk genomen en hij schot hem onhoudbaar voor de keeper in de bovenhoek. En zo werd het 1-1 en hadden ze Huizen voorlopig op hun de knieën. In de 62e minuut was er voor Huizen een kans maar de bal kwam via de paal weer het veld in. SVL bleef Huizen onder druk houden maar doelrijpe mogelijkheden kwamen er maar niet. De 75 minuut werd Willem Baaij gewisseld en kwam Jurre van Droffelaar het veld in. In de 82e minuut werd Bart Aalbertsen gewisseld en kwam Timon Brandsen het veld in. Ook kwam in 86e minuut Mart van Rossum het veld in voor Walter Cremers. SVL ging weg uit Huizen naar Langbroek met een verdiende gelijkspel. Het begin is er, maar aan komende zaterdag komt Almkerk uit Almkerk in Langbroek spelen om 14.30 uur.
Opstelling SVL; Mathijs Mocking (Paul Emons). Jeff van de Bult, Dennis van de Weerd, Freek van Wijk, Bart van Lankeren, Victor van der Bor, Walter Cremers (Mart van Rossum), Jens van Doorn, Jorrit Fiegen Bart Aalbertsen (Timon Brandsen) en Willem Baaij (Jurre van Droffelaar).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Latest news

Gastenlijst Grand National 2023

Staat u er niet op maar heeft u wel een ticket aangeschaft? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op...

MAN CITY – LIVERPOOL LIVE

De topwedstrijd van de Engelse premier League kijkt u a.s. zaterdag live in de MalleMolen, om 13:00 uur hebben...

Etonnant uitgenodigd om wereldtitel te verdedigen in Stockholm

Het is dus alweer bijna een jaar geleden dat we Etonnant en Anthony Barrier op een niet te evenaren...

Vacature Barkeeper

Vind jij de MalleMolen echt een heel leuk cafe en ambieer je een carrière als barkeeper? Dan kunnen wij...
- Advertisement -spot_img

Heren 1 Fortissimo na zestien jaar weer kampioen!

Herenhandbal heeft bij HV Fortissimo een lange tijd stil gelegen. Waar vroeger 3 tot 5 heren teams waren, moet...

Een 200/1 winnaar in de MalleMolen

Het is altijd een discussie, moet je nu verstand hebben van de paarden of moet je gewoon mazzel hebben?...

Must read

Gastenlijst Grand National 2023

Staat u er niet op maar heeft u wel...

MAN CITY – LIVERPOOL LIVE

De topwedstrijd van de Engelse premier League kijkt u...
- Advertisement -

You might also likeRELATED
Recommended to you