SportSVL slaat niet toe tegen hekkensluiter Almkerk

SVL slaat niet toe tegen hekkensluiter Almkerk

-

- Advertisment -spot_img

SVL speelde een belangrijke wedstrijd, je kan wel zeggen een zes punten wedstrijd. Want Almkerk stond met nul punten onder aan en SVL op de voor laatste plaats met maar één punt. Dus we gingen er vanuit dat zal SVL wel klaar spelen, maar dat viel goed tegen. SVL mag blij zijn dat het nog een gelijkspel is geworden. Bij SVL ontbrak Ali Alkan en Glenn Linnebank wegens ziekte.
In de 8e minuut was er een kleine kans voor Almkerk uit een corner, maar werd door SVL weggewerkt. De 19e minuut was er een mogelijkheid voor Almkerk , Dennis van de Weerd speelde te zacht terug op de keeper Matthijs Mocking, de door gekomen speler van Almkerk stuitte op Matthijs Mocking die de bal voor zijn schoenen weg tikte. Nog geen drie minuten later kwam Almkerk op 1-0, een door gebroken speler tikte de bal beheerst lang Matthijs Mocking. Jens van Doorn maakte in 24e minuut uit een voorzet van Bart Aalbertsen met een hard schot gelijk 1-1. Voor de rust kwamen aan beide kanten geen kansen en ging de rust in met de stand 1-1. Na de rust kwam SVL ongewijzigd weer het veld in. In de 60e ging de licht geblesseerde Selcuk Albayrak het veld uit en kwam Willem Baaij het veld in. Wat SVL ook probeerde Almkerk gaf geen kans weg. De 68e minuut werd Victor van de Bor gewisseld en kwam Timon Brandsen het veld in. Bart van Lankeren kreeg in de 73e minuut geel van de scheidsrechter, niet helemaal terecht vond ik. In de 74e minuut was er nog een buitenspel doelpunt van Almkerk die werd afgekeurd. In de 77e minuut was er een vrije trap voor Almkerk maar ingeschoten bal werd door Matthijs Mocking gestopt. De 82e minuut werd Walter Cremers gewisseld en kwam Rik van Leeuwen het veld in. Maar wat SVL de laatste 10e minuten ook probeerde Almkerk hield stand, en ging jammer genoeg voor SVL met een punt naar huis. Aankomende zaterdag speelt SVL uit tegen WNC in Waardenburg aanvang 14.30 uur. 
Opstelling SVL: Matthijs Mocking, Jeff van de Bult, Dennis van de Weerd, Bart van Lankeren, Walter Cremers (Rik van Leeuwen),Jens van Doorn, Selcuk Albayrak (Willem Baaij), Bart Aalbertsen, Jorrit Fiegen, Freek van Wijk, Victor van de Bor (Timon Brandsen).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Latest news

MalleMolen Grand National experience uitverkocht

Het aftellen naar de National is begonnen. 15 april gaat het in de MalleMolen helemaal los tijdens een heerlijke...

CDW boekt belangrijke zege tegen CJVV

CDW wint de belangrijke thuiswedstrijd tegen CJVV met 2-1 door doelpunten van Gijs Klaassens en Kjeld van der Sanden....

SVL verliest wederom van Oranje Wit

Afgelopen zaterdag speelde SVL niet zijn al te beste thuiswedstrijd en verloor met 0-3 van Oranje Wit uit Dordrecht....

Super uitbetaling in de placepot

Liefhebbers van de paardenraces zitten al dagenlang te puzzelen op de racecards van Cheltenham deze week. Vandaag de slotdag...
- Advertisement -spot_img

Verkiezingsuitslag Wijk bij Duurstede

De uitslagen van de verkiezingen voor de Provinciale Staten zijn bekend. Wijk bij Duurstede stemde als volgt: Provinciale StatenBBB 20,0%...

Liverpool ligt uit de Champions League

Real Madrid is in de Champions League ten koste van Liverpool doorgedrongen tot de kwartfinales.Na het spektakel...

Must read

MalleMolen Grand National experience uitverkocht

Het aftellen naar de National is begonnen. 15 april...

CDW boekt belangrijke zege tegen CJVV

CDW wint de belangrijke thuiswedstrijd tegen CJVV met 2-1...
- Advertisement -spot_img

You might also likeRELATED
Recommended to you