SportWordt dit het seizoen van de waarheid voor SVL?

Wordt dit het seizoen van de waarheid voor SVL?

-

- Advertisment -spot_img

In een wedstrijd met spannende momenten nam SVL toch een punt mee naar Langbroek het werd 1-1. Vooral in de tweede helft van de wedstrijd waar de scheidsrechter een groot aandeel in had. In de 65e minuut kreeg hij het aan de stok met de assistent-scheidsrechter van Woudenberg die hij van het veld stuurde. In de laatste 10e minuten van de wedstrijd was hij aan het strooien met gele kaarten alleen al van SVL zes spelers, maar ook van Woudenberg werden rijkelijk bedeeld met gele kaarten in de laatste 10e minuten.
In de eerste 15e minuten had Woudenberg de betere kansen. Daarna kwam SVL geregeld gevaarlijk voor het doel van Woudenberg maar er kwamen geen doelrijpe kansen uit. In de 28e minuut kwam een speler van Woudenberg alleen af op de keeper Matthijs Mocking maar die blokkeerde het schot. In de 30e minuut kreeg Bart Aalbertsen een gele kaart van de scheidsrechter dat geen kaart was. In de 34e minuut kwam op rechts Freek van Wijk snel door en bediende Jens van Doorn op het juiste moment die hard inschoot 1-0 voor SVL. Maar net voor de rust kwam Woudenberg op gelijke hoogte , uit een corner werd de bal het doel in geschoten dus dat was 1-1. Na de rust kwam SVL ongewijzigd het veld in. De 66e minuut had Timon Brandsen een mogelijkheid maar hij miste. De 67e minuut werd Timon Brandsen gewisseld en kwam Victor van de Bor het veld in. De wedstrijd werd met volle inzet gestreden maar zowel SVL als Woudenberg hielden stand gelijk. Freek van Wijk werd in de 74e minuut gewisseld voor Jurre van Droffelaar. In de 82e zou het zowaar nog 2-1 zijn geworden voor Woudenberg maar een speler van SVL trapte de ingeschoten bal van de doellijn en zo bleef het 1-1. 
Aankomende donderdagavond speelt SVL uit voor de beker tegen ASC Nieuwland in Amersfoort aanvang 20.00 uur. En zaterdag 20 november speelt SVL thuis tegen LRC uit Leerdam aanvang 14.30 uur.
Opstelling SVL: Matthijs Mocking, Jeff van de Bult, Dennis van de Weerd, Rik van Leeuwen, Bart van Lankeren, Timon Brandsen (Victor van de Bor), Walter Cremers, Jorrit Fiegen, Jens van Doorn, Bart Aalbertsen (Ali Alkan) en Freek van Wijk (Jurre van Droffelaar).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Latest news

Gastenlijst Grand National 2023

Staat u er niet op maar heeft u wel een ticket aangeschaft? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op...

MAN CITY – LIVERPOOL LIVE

De topwedstrijd van de Engelse premier League kijkt u a.s. zaterdag live in de MalleMolen, om 13:00 uur hebben...

Etonnant uitgenodigd om wereldtitel te verdedigen in Stockholm

Het is dus alweer bijna een jaar geleden dat we Etonnant en Anthony Barrier op een niet te evenaren...

Vacature Barkeeper

Vind jij de MalleMolen echt een heel leuk cafe en ambieer je een carrière als barkeeper? Dan kunnen wij...
- Advertisement -spot_img

Heren 1 Fortissimo na zestien jaar weer kampioen!

Herenhandbal heeft bij HV Fortissimo een lange tijd stil gelegen. Waar vroeger 3 tot 5 heren teams waren, moet...

Een 200/1 winnaar in de MalleMolen

Het is altijd een discussie, moet je nu verstand hebben van de paarden of moet je gewoon mazzel hebben?...

Must read

Gastenlijst Grand National 2023

Staat u er niet op maar heeft u wel...

MAN CITY – LIVERPOOL LIVE

De topwedstrijd van de Engelse premier League kijkt u...
- Advertisement -

You might also likeRELATED
Recommended to you