SportSVL ook uit de beker

SVL ook uit de beker

-

- Advertisment -spot_img

Afgelopen donderdagavond speelde SVL uit tegen ASC Nieuwland in Amersfoort voor de beker. De eindstand was na 90 minuten 2-2, na het nemen van de strafschoppen, die beter door ASC Nieuwland genomen, gaat ASC Nieuwland door. Bij SVL was het jammer genoeg dat Rik van Leeuwen zijn penalty miste. Tijdens de wedstrijd had SVL het wel kunnen afmaken maar de kansen die er kwamen werden niet omgezet in doelpunten. 
In de 11e minuut speelde Jens van Doorn Timon Brandsen aan die zich vrij draaide en schitterend inschoot en zo leidde SVL met 1-0. Maar kort ernaar werd het weer gelijk 1-1 door misser van de verdediging. In de 33e minuut werd Selcuk Albayrak neergehaald binnen de lijnen, dus een penalty voor SVL en die werd door Rik van Leeuwen hard ingeschoten, 2-1 voor SVL. De rust ging in met de stand 1-2. Na de rust werden Jeff van der Bult en Jens van Doorn gewisseld voor Kevin van Leeuwen en Jurre van Droffelaar. In de 55e minuut een hard schot van Dennis van de Weert, werd door de keeper van ASC Nieuwland gestopt. Ook schoot Jurre van Droffelaar in de 58e minuut een hard schot maar de keeper van ASC Nieuwland stopte de bal. Maar in de 60 minuut kwam ASC met een onhoudbare kopbal op gelijke hoogte 2-2.In de 74e minuut werd Timon Brandsen gewisseld en kwam Mart van Rossum het veld in. Er kwamen nog wat mogelijkheden voor SVL maar ook die konden niet omgezet worden in een doelpunt. In de 87e minuut werd Jorrit Fiegen gewisseld en kwam Bart van Lankeren het veld in. Door het niet benutten van de penalty’s na afloop van de wedstrijd is het voor SVL over en uit in het bekertoernooi. Zaterdag 20 november speelt SVL thuis tegen LRC uit Leerdam aanvang 14.30. 
Opstelling SVL: Matthijs Mocking, Dennis van de Weerd, Jeff van der Bult (Kevin van Leeuwen), Walter Cremers, Jens van Doorn (Jurre van Droffelaar), Rik van Leeuwen, Selcuk Albayrak, Ali Alkan, Jorrit Fiegen (Bart van Lankeren), Timon Brandsen (Mart van Rossum) en Victor van de Bor.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Latest news

MalleMolen Grand National experience uitverkocht

Het aftellen naar de National is begonnen. 15 april gaat het in de MalleMolen helemaal los tijdens een heerlijke...

CDW boekt belangrijke zege tegen CJVV

CDW wint de belangrijke thuiswedstrijd tegen CJVV met 2-1 door doelpunten van Gijs Klaassens en Kjeld van der Sanden....

SVL verliest wederom van Oranje Wit

Afgelopen zaterdag speelde SVL niet zijn al te beste thuiswedstrijd en verloor met 0-3 van Oranje Wit uit Dordrecht....

Super uitbetaling in de placepot

Liefhebbers van de paardenraces zitten al dagenlang te puzzelen op de racecards van Cheltenham deze week. Vandaag de slotdag...
- Advertisement -spot_img

Verkiezingsuitslag Wijk bij Duurstede

De uitslagen van de verkiezingen voor de Provinciale Staten zijn bekend. Wijk bij Duurstede stemde als volgt: Provinciale StatenBBB 20,0%...

Liverpool ligt uit de Champions League

Real Madrid is in de Champions League ten koste van Liverpool doorgedrongen tot de kwartfinales.Na het spektakel...

Must read

MalleMolen Grand National experience uitverkocht

Het aftellen naar de National is begonnen. 15 april...

CDW boekt belangrijke zege tegen CJVV

CDW wint de belangrijke thuiswedstrijd tegen CJVV met 2-1...
- Advertisement -spot_img

You might also likeRELATED
Recommended to you