Zorgen in Langbroek

Afgelopen zaterdag speelde SVL thuis tegen LRC uit Leerdam en verloor met 3-1. Het was weer geen beste wedstrijd voor SVL er werden nog al wat grote en kleine missers gemaakt. En door de Corona werd er geen publiek toegelaten, wat voor de vaste supporters heel vervelend was, maar daar moeten we ons aan houden anders komen we er nooit vanaf. Bij SVL ontbrak Jeff van de Bult, hij was geblesseerd. Door deze nederlaag zit SVL nog meer bij de onderste drie ploegen en zal er alles aan moeten doen om van die vervelende onderste plaatsen weg te komen.
De wedstrijd was nog geen 5e minuten oud of SVL keek al tegen 1-0 achter stand aan, er werd slordig verdedigd, waardoor LRC de bal voor het intikken had. In de 26e minuut was er weer een gelegenheid voor LRC maar Matthijs Mocking stopte de bal. De 33e minuut was er een corner voor LRC die over gekopt werd. In deze face was SVL zeker de mindere van LRC. Ik kan kort zijn over de eerste helft en daar kwam geen verandering in de stand, dus de rust ging in met een 1-0 achterstand. Na de rust kwam SVL ongewijzigd het veld weer in. SVL begon de tweede helft een stuk beter in de 47e minuut bracht Jens van Doorn de bal voor en een speler van LRC kon de bal nog net tot corner werken. In de 50e hield Matthijs Mocking LRC van de 2-0 af door de bal op tijd te stoppen. Een voorzet van Jens van Doorn, daar probeerde Ali Alkan de bal in te koppen maar hij miste de in te koppen bal. De 60e minuut was het Jens van Doorn, die voorzet van Ali Alkan, over schoot. Tegen de verwachting in werd in de 61e minuut Jens van Doorn gewisseld en kwam Willem Baaij het veld in. LRC kwam in de 70e minuut op 2-0. Twee wissels in de 72e minuut Willem Baaij en Timon Brandsen er uit en Bart Aalbertsen en Jurre van Droffelaar kwamen hun opwachting maken. Ook werd in de 77e minuut Bart van Lankeren gewisseld en kwam Freek van Wijk het veld in. En toch bleef SVL er in te geloven want in de 81e minuut maakte Selcuk Albayrak er 1-2 van. SVL begon LRC onder druk te zetten en alles of niets te spelen, In de 86e minuut een hard schot van Ali Alkan werd door de keeper van LRC uit het doel getrapt. Ook de keeper Matthijs Mocking was mee naar voren gegaan en dat leidde in de laatste minuut dat LRC gemakkelijk op 3-1 kwam, en dat was de eind stand. Aankomende zaterdag speelt SVL uit tegen Nivo Sparta in Zaltbommel aanvang 15.00 uur.
Opstelling SVL: Matthijs Mocking, Rik van Leeuwen, Dennis van de Weerd, Bart van Lankeren (Freek van Wijk), Walter Cremers, Jens van Doorn (Willem Baaij – Jurre van Droffelaar), Selcuk Albayrak, Ali Alkan, Jorrit Fiegen, Timon Brandsen (Bart Aalbertsen), Victor van de Bor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.