Grand National liefhebbers opgelet!

Grand National liefhebbers opgelet!

Vandaag is er een prachtige koersdag op de baan van Aintree (Liverpool) waar om 12:15 uur ( jaja we zijn al open ) het startsein wordt gegeven voor een prachtige koersdag.
Om 15:05 uur in de Unibet Many Clouds Chase zien we o.a. tweevoudig Grand National winnaar Tiger Roll aan de start verschijnen die daar wat tegenstand heeft hoor! Wat dacht u van oud Goldcup winnaar Native River of de in goede vorm verkerende Protektorat?
Om 15:40 uur gaat ons hart weer wat sneller kloppen als er 22 paarden aan de start verschijnen voor de Bechers Chase. Dit wordt vaak als de ultieme test gezien voor de Grand National die begin april wordt verreden op dezelfde baan en over dezelfde hoge en diepe fences ( de heg waar de paarden over springen ) .
Het belooft een spannende en open race te worden waarin wij kansen zien voor Vieux Lion Rouge (10/1) die ondanks zijn leeftijd (12 jaar) de echte baan specialist is en hier vorig jaar won.
Maar wat denkt u van Mac Tottie ? Won hier afgelopen maand over dezelfde baan en fences en met een quotering van 8/1 winnend/plaats zeker de moeite waard.
Wij hopen u vanmiddag te mogen verwelkomen, vandaag open van 12:00 uur tot 17:00 uur

Leave a Reply

Your email address will not be published.