Top 10 Bieren van 2021

Top 10 Bieren van 2021

De top 10 van de meest ingecheckte bieren van 2021 via Untappd met op nummer 1:

  1. Guinness Draft – Guinness
    Ongelooflijk, Guinness Draft behaalde voor maar liefst vierde jaar op rij de eerste plaats op de lijst met beste bieren van Untappd! de rest kwam niet eens in de buurt. Met meer dan 188.000 check-ins blies Guinness Draft de concurrentie uit de spreekwoordelijke pub. Als naaste concurrent scoorde Heineken iets minder dan 107 duizend check-ins. Hoewel het onmiskenbaar is dat Guinness Draft het best wordt genoten in een pub in Dublin, dicht bij de bron, kun je deze Ierse dry stout bijna overal vinden. Uiteraard ook van het vat in de MalleMolen in Wijk bij Duurstede.
    We vinden het geweldig hoe Guinness dit bier op Untappd beschrijft: “Wervelende wolken tuimelen terwijl de storm begint te kalmeren. Kom tot rust. Adem het moment in en breek dan door de zachte, lichte kop naar de bitterzoete beloning. Onmiskenbaar GUINNESS, van de eerste fluwelen slok tot de laatste aanhoudende druppel. De diepdonkere bevredigende hap tussendoor. Pure schoonheid. Pure GUINNESS.

    ” Excuseer ons terwijl we nu tijdens deze lockdown gaan genieten van een pint Guinness Draft en proosten op deze viervoudig kampioen, een kampioen die we met trots dagelijks tappen”

In de MalleMolen wint Amstel pilsener het gevolgd door Brand Bier.
Hieronder de volledige top 10 van 2021 in de MalleMolen:
1. Amstel Pilsener
2. Brand Pilsener
3. Guinness IPA
4. Paulaner Weiben
5. Guinness Draught
6. Van Noordt Blondt
7. Westmalle Tripel
8. Lagunitas IPA
9. Witte Vedett
10. Brugse Zot

Leave a Reply

Your email address will not be published.