Grand National stamgast met pensioen

Home » Grand National stamgast met pensioen
Grand National stamgast met pensioen

Vieux Lion Rouge heeft het erop zitten. De 13 jarige recordhouder over de beruchte fences van de Grand National is met pensioen en mag vanaf nu lekker in de wei van de zon genieten. Maar liefst 11 keer verscheen de ruin aan de start van ‘s werelds beroemdste race. Zijn beste resultaat noteerde VLR in 2017 , hij werd toen 6e achter One for Arthur. Ondanks dat de Grand National nooit gewonnen werd was Vieux Lion Rouge gek op de fences van de National , hij wist namelijk tweemaal de Bechers Chase te winnen, deze race over dezelfde fences als in de National wordt wat eerder in het seizoen gelopen. In de MalleMolen zijn er wat weddenschappen gespeeld op VLR. Uitbater van Rooijen was altijd maar al te gecharmeerd van hem en tipte het paard dan ook regelmatig waar menigeen dan ook leuke prijzen wist te pakken want VLR liet zich overal zien. Won regelmatig en finishte vaak in de voorste gelederen. Enkel in de Grand National mocht het nooit zo zijn.

We gaan hem missen!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.