St. Patricksday Celebration

St. Patricksday Celebration

Donderdag 17 maart is het St. Patricksday; de nationale feestdag van de Ieren. Deze met groen, muziek en Guinness omlijstte feestdag vieren we reeds jaren in de MalleMolen. En wel de zaterdag erop volgend. Zaterdag 19 maart vanaf 20:00 uur is het groen in de MalleMolen!
Het gegeven dat de MalleMolen in de regio een van de weinige bedrijven is met de trots van Ierland van het vat, namelijk Guinness maakt het geheel al een feest op zich.
Waan je a.s. zaterdag 19 maart een dag in Dublin en vier met ons St. Patricksday!
Bij het afrekenen kan je ook nog weleens het geluk van de Ieren hebben want bij een rekening van meer dan €25,- mag je met een dobbelsteen werpen bij het afrekenen en gooi je een 6 dan krijg je 50% korting op je bon!! Daarnaast krijgt men bij een bestelling van 2 pints of Guinness een originele Guinness st. Patricksday hoed! (zolang de voorraad strekt)
Live on stage staat Orange & Green: een vrolijk duo dat Ierse folk songs, traditionals, bluegrass en schotse meezingers speelt. 
Herkenbare evergreens met dat typische Ierse pub-sfeertje!

Leave a Reply

Your email address will not be published.