Grand National nieuws

Grand National nieuws

Iedereen kijkt uit naar a.s. zaterdag om 18:15 uur als het startsein gegeven wordt voor de Grand National.
Weet jockey Rachel Blackmore een dubbel te noteren of wint een van de andere favorieten of krijgen we een gigantische outsider? We weten het vooralsnog niet en zullen nog geduld moeten hebben. Morgen om 14:45 uur begint de driedaagse meeting in Liverpool op de baan van Aintree. Hier komt dan toch wel wat informatie vrij, welke trainers hebben de paarden in vorm? Welke jockey is goed over de bijzondere fences van de Grand National?
Morgen om 17:05 in de Randox Foxhunters’ Open Hunters’ Chase gaan de paarden namelijk over de baan en fences van de Grand National. Ook wordt morgen de startlijst van de Grand National 2022 officieel en loten we diegene die een kaartje hebben bemachtigd voor a.s. zaterdag in de Sweepstake. In de Sweepstake word je via het lot gekoppeld aan een paard en aangezien we twee maal veertig kaarten verkocht hebben krijgen de twee gelukkige winnaars 400 euro gegarandeerd.

Leave a Reply

Your email address will not be published.