Treurspel bij CDW en SVl, SVF red de eer

sky sunset field sunrise

Dat het afgelopen zaterdag voor SVL tegen titelkandidaat Zuidvogels pittig zou worden was vooraf wel verwacht. De blauw witten uit Langbroek gingen er dan ook met een pijnlijke 5-0 vanaf maar zagen ook de nummer laatst Almkerk winnen van LRC waardoor SVL naar de laatste plaats zakt. Het is inmiddels erg benauwd aan het worden in Langbroek. Gaat SVL na jaren terugvallen naar de 2e klasse?
CDW stelde in de tweede klasse zwaar teleur, tegen NITA moet toch echt minimaal een punt gepakt worden maar de Wijkenaren werden in Nieuwer ter Aa met 4-0 van de mat afgespeeld. Was er dan helemaal niets positiefs in de gemeente Wijk? Jawel, SVF uit Cothen laat zien dat er gewoon gewonnen kan worden en dat er niet iets met de regionale luchtkwaliteit aan de hand is. Er werd met 4-3 gewonnen van Oranje Wit in de 4e klasse en dat zijn belangrijke punten want ook SVF strijd gelijk met SVL voor handhaving. Het worden nog spannende voetbalweken!

Leave a Reply

Your email address will not be published.