MalleMolen sponsort wijks racetalent

MalleMolen sponsort wijks racetalent

Zonder sponsoren is een coureur nergens. De sponsoren van Esmee Kosterman zijn net als ieder ander teamlid een onmisbaar deel in de strijd naar de top. De sponsoren maken het mogelijk dat zij hun passie kunnen uitvoeren op de legendarische circuits, en daarom sluit de MalleMolen zich aan als official sponsor van Esmee kosterman.
“Het is toch prachtig dat je met je bedrijf kan bijdragen aan het verwezenlijken van een droom van een jonge sporter uit de stad of regio” aldus eigenaar Gert-Jan Van Rooijen die o.a. ook wielren belofte Niels van Ekeren ondersteunt als sponsor.
We zullen dan ook via de Daily Malle aandacht geven aan de verrichtingen van Esmee die tegenwoordig uitkomt in de Ford Fiesta Sprint Cup.
10-12 juni wordt er weer gereden en wel in Zolder

Leave a Reply

Your email address will not be published.