Bier, bier en nog eens bier

Home » Bier, bier en nog eens bier
Bier, bier en nog eens bier

Een hele lading nieuwe bieren mochten we deze week verwelkomen in de MalleMolen. Zowel van het vat als van de fles maar ook van het blik. Als men 20 jaar geleden zei dat we in De Malle ooit bier uit blik zouden verkopen dan had ik deze persoon absoluut Mal verklaard. Anno 2022 zijn de kaarten anders geschud en is blik bier geaccepteerd en gewaardeerd. De smaak blijkt beter te blijven in blik dan in de fles en dan is de keuze snel gemaakt want waar we altijd voor gaan is kwaliteit! Van het vat hebben we een 7% IPA van het Brussels Beer Project genaamd de Babylone. Hierin is 20% van de mout vervangen door oud brood en wij waren onder de indruk! Knap gedaan daar in Brussel! Iets minder zuidelijk namelijk in Eindhoven bevind zich brouwerij van Moll. Daar hebben we in het verleden wel meer bieren vandaan gehaald. Zo ook de nu getapte Triple Trouble die al menig bier hart wist te veroveren. Van brouwerij Eleven uit Utrecht hebben we van het blik een Papa beer ( New England IPA ) en een Saison met de naam Matties Jungle. En om de avond perfect af te sluiten adviseren wij Jan naar de maan , een heerlijke 11% stout. Goed weekend!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.