Delta IPA van het vat

Delta IPA van het vat

ONS TROPISCH UITZICHT OP BRUSSEL! 

Niet uw normale soort Belgisch bier. De aromatische hop brengt Delta IPA toetsen van lychee en passievrucht alvorens u te verrassen met een openhartige en onbepaalde dorstlessende bitterheid. De Saison gist voegt zijn Belgische toets toe met een kruidige en droge toets.

Delta IPA is het eerste biertje van het BBP. Het was uitgebracht in 2013, toen IPA’s nog onbekend waren in België. Het is diep betrokken in het proces van co-creatie, verkozen door meer dan 850 Brusselaars in de zomer van 2013, tegen drie andere prototypes (Alpha, Beta en Gamma). Vandaag blijft ze de ster van al onze All-Stars!

Ontdek dit exotische uitzicht op Brussel, nu van het vat in de MalleMolen

ALC : 6% – IBU: 45 – EBC: 18 – Stijl: Belgian IPA – Release: 2013

Leave a Reply

Your email address will not be published.