SportHet verslag van Esmee

Het verslag van Esmee

-

- Advertisment -spot_img

Vorige week was mijn tweede ronde van de Ford Fiesta  Sprint cup race in Zolder. 

Vrijdagmiddag kwamen we aan op het circuit in Zolder. Op deze vrijdag had ik in de avond een private test met alle Fords. Deze training ging heel goed tot de laatste 3 minuten. Een andere Ford achter mij knalden frontaal mijn zijkant in toen ik ingestuurd was in de bocht. Deze rijder reed 5 meter achter mij zonder remmen dus hij gebruikte mijn auto om af te remmen. Dit ging met zo’n hoge snelheid dat mijn auto op 2 wielen werd geduwd. Dit ongeluk heeft mij zoveel schade gekost. Er was veel stuk mijn hele deur en mijn dorpel van de auto is helemaal naar binnen gekomen😢😢. De monteurs hebben super erg hun best gedaan om het snel op te lossen want de volgende 2 vrije trainingen en 1 kwalificatie op de zaterdag. Ze konden op het moment de schade van de dorpel niet repareren dus is er alleen een nieuwe deur in gegaan. 

Zaterdag had ik goed geslapen en ging positief de training in deze gingen niet vlekkenloos want er bleken meer problemen te zijn met de auto door de harde klap. De monteurs dachten dat het probleem was opgelost voor de kwalificatie maar dat was niet zo ik reed rond de 8ste plek totdat ik zelf 2 tracklimits  reed en al mijn snelle tijden werden afgepakt en die ronde waar ik de tracklimit reed helaas ook, door deze fout kwam ik op p17 terecht. 

Zondag racedag 🏎 deze dag was super warm en ik had er super veel zin in om mensen in te halen. Ik startte p17 ben naar p10 terug gereden maar helaas had ik nog steeds het probleem dat mijn Dashboard  steeds uit viel (dus de stroom in de auto viel uit) waardoor mijn stuur het niet deed. Ik was blij met het resultaat maar niet waar ik hoor te rijden. 

De tweede race moest ik weer p17 starten het probleem was gelukkig weg maar ik kwam niet verdere dan p10 helaas, een weekend waar ik veel punten heb laten liggen maar gelukkig had mijn tegenstander waarvoor ik stijd voor het kampioenschap 2 uitvallers dat betekend wel dat ik punten heb laten liggen maar niks verloren ben. Ik kijk heel erg uit om de 15-17 juli naar Spa te gaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Latest news

Marco van Basten opent zaterdag de nieuwe tribune bij SVL

Een primeur in Langbroek, bij de volgende thuiswedstrijd van SVL 1 tegen DTS uit Ede zal de nieuwe Tribune...

Gastenlijst Grand National 2023

Staat u er niet op maar heeft u wel een ticket aangeschaft? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op...

MAN CITY – LIVERPOOL LIVE

De topwedstrijd van de Engelse premier League kijkt u a.s. zaterdag live in de MalleMolen, om 13:00 uur hebben...

Etonnant uitgenodigd om wereldtitel te verdedigen in Stockholm

Het is dus alweer bijna een jaar geleden dat we Etonnant en Anthony Barrier op een niet te evenaren...
- Advertisement -spot_img

Vacature Barkeeper

Vind jij de MalleMolen echt een heel leuk cafe en ambieer je een carrière als barkeeper? Dan kunnen wij...

Heren 1 Fortissimo na zestien jaar weer kampioen!

Herenhandbal heeft bij HV Fortissimo een lange tijd stil gelegen. Waar vroeger 3 tot 5 heren teams waren, moet...

Must read

Marco van Basten opent zaterdag de nieuwe tribune bij SVL

Een primeur in Langbroek, bij de volgende thuiswedstrijd van...

Gastenlijst Grand National 2023

Staat u er niet op maar heeft u wel...
- Advertisement -

You might also likeRELATED
Recommended to you