Eerste ploegen rollen binnen #TDF

Eerste ploegen rollen binnen #TDF

Morgen is het zover; de start van de Tour de France. Of zullen we het de Tour d’Europe noemen? Nog nooit startte de Tour zover van huis maar vanzelfsprekend finishen we weer op de Champs Elysees! Het beloven weer een drietal spannende weken te worden en samen met de MalleMolen tourpoule is het geheel nog leuker! Inmiddels zijn de eerste ploegen van de Tourpoule reeds binnen maar op de laatste dag komen traditioneel de meeste inschrijvingen binnen. De “kenners” wachten tot op het laatste moment met het indienen van hun tourpoule ploeg om niets aan het toeval over te laten!
Vanaf vrijdag op zaterdag nacht publiceren we alle deelnemende ploegen en maken we de winnaar van de proloog bekend! Zorg dat je op tijd bent want de Tour….wacht op niemand!

Leave a Reply

Your email address will not be published.