Hoe bereken we de stand IN DE TOURPOULE?

Hoe bereken we de stand IN DE TOURPOULE?

Het algemeen klassement wat getoond wordt berekenen inclusief de punten die aan het einde worden toegekend. Dus de eindklassement punten rekenenen we direct door.
Zo kan het zijn dat u soms minder punten heeft dan daags ervoor, dit kan als een renner uit jouw lijst bv zakt in het algemeen klassement of een renner uit uw lijst b.v. de bolletjes trui kwijtraakt. Dit is bv 150 punten die u dan minder heeft. We kiezen ervoor om de eindpunten direct mee te berekenen omdat dit het beste beeld geeft van de stand. Anders zouden bv enkel de “sprintploegen” lange tijd het algemeen klassement leiden terwijl deze ploegen geen schijn van kans hebben op de uiteindelijke eindzege

Leave a Reply

Your email address will not be published.