Vluchtersetappe prooi voor Moulin Malle

high angle view of people on bicycle

Magnus Cort heeft de tiende etappe in de Tour de France op z’n naam gebracht. De Deen was in de rit naar Megève over 148,1 km na een wonderlijke finale de snelste van een grote groep vluchters. Sommige deelnemers in de Tourpoule brengen dan ook een ploeg in voor dit soort etappes en Moulin de Malle van ploegleider Gert-Jan van Rooijen had met Zimmerman en Nielsen binnen de gelederen de beste papieren vandaag. Goed voor een dagprijs dus missie geslaagd! Coppi Coppi neemt de leiding weer in het algemeen klassement, Cort Nielsen rijdt een uitmuntende Tour voor ploegleider Gerritsen. Er waren niet veel ploegen die punten wisten te scoren vandaag , dit is de uitslag:

128Moulin de Malle
221Coppi Coppi
320Team de Vrijbuiters
20De Ousiders
58Proloog – Roubaix
61FC Offensief
1Dark Horses Matter
1De haai van Messina
1Jacques Chapel
1Arjen van Veen
1Vamos Aranburu

Leave a Reply

Your email address will not be published.