Simon doet een Worp naar de Cup

Simon doet een Worp naar de Cup

Met nog slechts 16 dagen te gaan tot de Coppa Tonto draait de transfermarkt nog op volle toeren. Vanuit het Inter Mallo kamp kwam vandaag de officiële presentatie van Simon van de Worp die verliezend finalist Squadra Vendetta verloochend en zich aansluit bij I Nerazurri; Inter Mallo. Voor de roze rakkers van Squadra Vendetta die afgelopen jaar de finale kansloos verloren lijkt het doek definitief te vallen. Coach Rob Pastoors zag geen mogelijkheid om dit jaar een fatsoenlijke selectie rond te krijgen en capituleerde nu al voor aanvang toernooi.
De selectie van Inter Mallo voor dit jaar lijkt rond te zijn, er lijken geen nieuwe spelers meer te worden aangetrokken. Inter Mallo vertrekt morgen met een elf koppige selectie naar het trainingskamp met binnen de gelederen: Marco van Egdom, Paul Pastor, Simon van de Worp, Renzo van Rooijen, Harry Beijk, Gert-Jan van Rooijen, Roy Germans, Thomas Voogt, Thom Wouters, Jaap de Boer en keeper Tim van Dijk.
De transfermarkt sluit 20 augustus om 0:00 uur, loting voor de Coppa is op maandag 21 augustus om 20:00 uur in de MalleMolen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.