Loting Coppa Tonto; thriller in groep B

Home » Loting Coppa Tonto; thriller in groep B
Loting Coppa Tonto; thriller in groep B

De loting van de Coppa is voltrokken en de uitkomst is een heuse thriller in groep B waarin Shakhtar Dorstless, IWWS, Hangover 96 en AS Jager elkander treffen. Een overduidelijke poule des doods dus die groep B waar op voorhand het moeilijk te voorspellen is welke twee ploegen zich plaatsen voor de halve finales. AS Jager lijkt op de voorhand de zwakste van de vier te zijn maar de verschillen zijn minimaal.
In groep A lijkt de loper naar de halve finales uitgelegd te worden voor titelhouder Inter Mallo waar enkel Atletico Malle misschien wel een lastige tegenstander kan worden voor de Nerazzuri. Kwaliteit genoeg bij Atleti maar de voorbereiding is alles behalve vlekkeloos verlopen. Nieuwkomer Rinus Bastards maakt zich er niet druk om.
Op de vraag of het een pittige loting was antwoordde coach Rinus Versol dat ie de snack schaal met vlammetjes dan waarschijnlijk gemist heeft.
Gaat Rinus Bastards verrassen? Viking Utd is misschien nog wel zwakker dan vorig jaar, toen het zich net niet plaatste voor de halve finale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.