Tijd voor “the jumps”

Tijd voor “the jumps”

“Heb je nog een tippie?” is een veelgestelde vraag in de MalleMolen waar natuurlijk met grote regelmaat op de paardenkoersen gewed wordt. Om echt een succesvolle tipper te zijn heeft men naast kennis van de koersen voornamelijk tijd nodig. Het lezen van de racecards vergt tijd en het kijken van de koersen ook. Als uitbater van een café blijft er dan ook niet heel veel tijd over om ook nog eens alle koersen voor te bereiden dus sta je vaak met lege handen op de vraag voor een tippie. Men moet dus keuzes maken en al jaren ligt de focus van de uitbater van de Mallemolen dan ook op de zogeheten “jumps”. Dit is volgens hem het beste te voorspellen en in het verleden is er dan ook flink wat gewonnen door de tips. Vanaf maandag gaat de focus dan ook aan voor een nieuw jump seizoen te beginnen in Listowel waar vandaag een paar prachtige koersen op het programma staan. Het jump seizoen eindigt zo rond de Grand National medio begin april. Ken jij je paarden straks?

Onze tip in deze meeting is in race 3 Britzka, hier krijg je 10 x je inleg voor dus dikke “rente voor je centen” !

Leave a Reply

Your email address will not be published.