Barkeeper Yoeri Lakerveld ook dit jaar CDW 1

Barkeeper Yoeri Lakerveld ook dit jaar CDW 1

Aan de bar zit er tijdens de wedstrijden die uitgezonden worden natuurlijk uitzonderlijk veel voetbaltalent. De MalleMolen is regelmatig gevuld met de beste analisten op voetbalgebied het is eigenlijk een groot verlies voor voetballend Nederland dat zoveel talent enkel zijn stem in het cafe laat horen. Barkeeper Yoeri combineert het talent wel. Naast een basisplaats in het cafe is Yoeri ook basisspeler bij onze plaatselijke voetbaltrots CDW waar hij met de andere beste voetballers van de stad onderdeel uitmaakt van het vlaggenschip van de club; het eerste elftal. Wil je de blonde geweldenaar dus eens in een andere outfit aanschouwen bezoek eens een thuiswedstrijd van de roodblauwen. Dat horeca en voetbal prima te combineren valt blijkt maar weer, ook Thijs Wiegers van cafe restaurant de Engel hijst zich iedere zaterdag in zijn sporttenue, ook hij speelt in CDW 1.

Leave a Reply

Your email address will not be published.