Esmee Kosterman maakt indruk met fraaie inhaalrace

Esmee Kosterman maakt indruk met fraaie inhaalrace

Sen Roodenburg heeft met een mooie inhaalrace de winst gepakt in de tweede Ford Fiesta Sprint Cup-wedstrijd van het Trophy of the Dunes-weekend op CM.com Circuit Zandvoort. De Bas Koeten Racing-piloot begon de race vanaf plek vijf, maar nam na enkele inhaalacties de leiding over van Tomas De Backer om uiteindelijk met een marge van twee seconden de overwinning veilig te stellen. Na een felle strijd om de tweede positie werd deze plek een prooi van de snelle Pool Alan Czyz, terwijl De Backer genoegen moest nemen met een derde plek op het algemene podium. Philippe Huart passeerde als vierde de finish terwijl Esmee Kosterman een fraaie inhaalrace die begon op plek twaalf beloond zag met een vijfde plaats algemeen en een derde positie in de Divisie 1. Op plek zes verzekerde Aleksander Olejniczak zich van de winst in de Divisie 2.

Leave a Reply

Your email address will not be published.