Prix l’Arc de Triomphe

people riding motorcycle on road

Het is al een aardige sportdag met o.a. de Manchester Derby, Formule 1 maar ook vandaag om 16:05 uur wordt het startsein gegeven voor het hoogtepunt in het race seizoen uit de categorie paardenrennen; de Quatar prix l’arc de triomphe. Nagenoeg alle cracks van dit seizoen aan de start en op de winnaar wacht bijna 3 miljoen euro!
20 starters en bij de bookmakers zijn dit de nu geldende quotes;  7/2  Luxembourg,  9/2  Alpinista,  7/1  Torquator Tasso,  Vadeni,  8/1  Titleholder,  9/1  Westover,  10/1  Onesto,  14/1  Al Hakeem,  25/1  Do Deuce,  Mare Australis,  Mendocino,  Mishriff,  33/1  Sealiway,  40/1  Bubble Gift,  Mostahdaf,  50/1  Alenquer,  66/1  Broome,  Deep Bond,  Grand Glory,  Stay Foolish.
Luxembourg met jockey Ryan Moore aan boord is terecht favoriet maar is vier keer zijn geld wel value?

Leave a Reply

Your email address will not be published.