Pijnlijke nederlaag Ajax

a woman wearing a jacket and sunglasses in a pub

Het lijken weer wat moeilijkere jaren te worden voor het Nederlandse voetbal. Na jaren de ene na de andere coëfficiënt punt binnen te slepen lijkt het einde hiervan enigszins ingeluid te worden. Onze nationale “topclubs” hebben het internationaal weer eens traditioneel zwaar.
Het was pijnlijk om te zien dat na PSV ook Ajax niets lijkt te zoeken in de Championsleague.
De 1-6 nederlaag in eigen huis is typerend voor de mindere fase waarin het Nederlandse clubvoetbal verkeerd. Gelukkig bleven de bezoekers in de MalleMolen wel de gehele wedstrijd zitten en werd er tijdens de “derde” helft nog gefilosofeerd over wat er moet veranderen. Wat dat betreft blijft sport kijken in het cafe een aanrader.

Leave a Reply

Your email address will not be published.