CDW op bezoek bij Jonathan

Na meerdere seizoenen speelt CDW zaterdag weer een uitwedstrijd bij Jonathan. De laatste keer was in seizoen 2018/2019, toen nog in de 3de klasse en CDW onder extreme weersomstandigheden met 0-1 won met Ingmar de Wit als matchwinner. Jonathan deed er daarna enkele seizoenen langer over om naar de 2de klasse te promoveren, maar gelden zeker als een kanshebber voor in ieder geval een periode titel. 

Net als CDW heeft Jonathan 3 punten. Thuis werd er met 2-1 gewonnen van Valleivogels maar vorige week uit tegen Woudenberg werd er met 4-1 ruim verloren. Voor CDW is de vraag of het het goede gevoel van vorige week uit tegen Delta Sports (0-1) weet vast te houden. 

Voor trainer Alvin Veldhuizen zal het vooral een bijzonder gevoel zijn deze wedstrijd tegen zijn oude jeugd-/clubliefde Jonathan. De oefenmeester van CDW die aan zijn 2de seizoen bezig is voetbalde grotendeels van zijn jeugd bij Jonathan en trainde van 2003-2019 verschillende jeugdelftallen tot op divisieniveau en was daar ook louter succesvol. Zelf speelde Alvin ook verschillende jaren in de groen/witte hoofdmacht. Daarna maakte hij de stap naar het senioren selectie trainerschap, maar was hij tot vorig seizoen nog altijd zeer actief op de woensdagmiddag bij de Jonathan voetbal academie. De helft van de huidige spelersgroep van de mannen uit Zeist heeft Alvin dan ook ook onder zijn hoede gehad dus dat wordt een bijzonder weerzien met hopelijk 3 punten na het laatste fluitsignaal voor de Wijkenaren.

Jeff Zichterman en Yoran de Vos ontbreken in de wedstrijdselectie ten opzichte van vorige week, maar daarentegen sluit Ivan Ruvakuki weer aan. Voor Roderik Sybesma komt de wedstrijd nog te vroeg, maar zal de bank met voldoende fitte spelers gevuld zijn.

Vorige week wist het eerste elftal zich gesteund door een flink aantal supporters uit Wijk en de jongens zullen het zeker waarderen wanneer dit wederom het geval is.

Aanvang wedstrijd 14.30u.

Leave a Reply

Your email address will not be published.