Esmee Kosterman dit weekend in Spa

De verrassing van de Trophy of the Dunes was natuurlijk Esmee Kosterman. Na een pechreeks waar geen einde aan leek te komen, pakte de 17-jarige MV Motorsport-pilote met twee uitstekende inhaalraces een derde en vijfde plaats algemeen, goed voor een tweede en derde plaats in de Divisie 1.

De snelle dame passeerde daarmee in de tussenstand Veeti Rajala. De 15-jarige Fin staat nu zesde, maar heeft zichzelf nog altijd een top drie klassering in het kampioenschap tot doel gesteld. Rajala, uitkomende voor  EJ Automotive by Raceland 29,  bewaart na zijn crash eerder dit jaar op Spa minder goede herinneringen aan het Ardennen-circuit, maar zal die vervelende ervaring met een goed resultaat uit zijn geheugen willen wegpoetsen.

Het belooft weer spannend te worden in Spa!

Leave a Reply

Your email address will not be published.