Laatste avondjes voor Xander

Laatste avondjes voor Xander

Bij het ter perse gaan van dit artikel is Xander reeds begonnen aan zijn “afscheidstournee”
a.s. zaterdag draait ie zijn laatste werkdag in de MalleMolen want helaas maar waar; Xander maakt een carrière switch en gaat in de toekomst digitale cocktails maken en gaat de MalleMolen dus als barkeeper verlaten.
Xander gaat totaal wat anders doen, een baan met een goed perspectief in de IT lonkte en hij wil hierin dan ook zijn kans grijpen. Ondanks dat hij nog altijd met veel plezier in de MalleMolen werkte lijkt dit de kans te zijn op het juiste moment.
Zelf zei hij al dat ie misschien wel op hangende pootjes aan de bar zich komt melden mocht het allemaal niet bevallen maar een mens moet nu eenmaal doen wat hem goeddunkt.
Wij wensen Xander veel succes en wilt u nog eenmaal een cocktail van Xander grijp dan deze zaterdag of vanavond uw kans.
In de toekomst is er een kans dat u Xander misschien weer eens achter de bar in de Malle zal aantreffen als barkeeper aangezien hij het vak nog altijd geweldig vindt maar voorlopig gaat zijn focus vol op de nieuwe uitdaging!

Leave a Reply

Your email address will not be published.