De MalleMolen in het boek CAFÉS

De MalleMolen in het boek CAFÉS

Waar ga je naartoe voor lekker bier? Fiona De Lange doorkruiste heel Nederland op zoek naar de cafés met de meest bijzondere bierbeleving en de leukste locaties om ongedwongen aan de bar te hangen. Een statige herberg in een voormalige kerk, een bruine kroeg in een dorpsschool, een artistiek museumcafé of een gelagzaal tussen de bierketels… en uiteraard mocht de MalleMolen ook niet ontbreken. Ze passeren allemaal de revue in Fiona’s eigenzinnige rondreis door het Nederlandse cafélandschap. 

Bierkundige De Lange schenkt je op elk adres een schuimend bier in en – bij wijze van krachtige afdronk – gidst ze je naar de toeristische topper in de buurt. 
Dit boek is een aanrader voor iedere liefhebber van de betere biercafes!

Leave a Reply

Your email address will not be published.