Ontmoet de weldoener

Ontmoet de weldoener

Ach kijk, de cultuurlozen: primitieve, kennisloze wezens. Of u nu wees, landloper, weduwe of bedelaar bent: lief zal ik u hebben en rijk zal ik u maken. In deze Maatschappij van Weldadigheid beloon ik u voor uw werk,vlijt en optimisme. Ik koester hoop en beloon zelfs de grootste schoft. Jaarlijks schenk ik u een aalmoes, want ik bekommer mij om u.

De Weldoener is een soepel, blond bier van hoge gisting, geïnspireerd op de klassieke Belgische bierstijl. De smaak is bitterzoet en iets hoppig. Het bier heeft een mooie, goudgele kleur en een stevige, volle schuimkraag. De Weldoener is soepel en doordrinkbaar, ongefilterd en niet gepasteuriseerd.

De weldoener is gekozen tot het beste bier van Nederland in 2022, men drinkt hem nu van het vat in de MalleMolen.

KLEUR:Goudgeel.
GEUR:Fris en bloemig. 
SMAAK:Een bitterzoet, maar soepel blond bier.
AFDRONK:Iets droog en goed doordrinkbaar.
KENMERKEN:Een klassiek blond bier, gebrouwen naar de Belgische traditie. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.