donderdag, februari 9, 2023

CDW doet zich met 0-0 tekort tegen nummer 2 Valleivogels

“Bedankt CDW” klonk het na afloop van de wedstrijd uit het kamp van Woudenberg dat nummer 2 en titel concurrent Valleivogels tegen CDW 2 punten zag verliezen. Hun wedstrijd werd afgelast, dus kwam een grote groep naar Scherpenzeel bij hun tegenstander van volgende week kijken. CDW was voetballend de bovenliggende partij, maar de trekker werd helaas niet overgehaald. Waar vooraf getekend zou zijn voor een punt zijn er op basis van de wedstrijd 2 verloren, maar geeft het getoonde spel veel vertrouwen.

Met de van een blessure teruggekeerde aanvoerder Michael Nieuwenhuizen en het centrale duo Ferry Stooker – Sem Eissens gaat CDW van start tegen Valleivogels. Vanaf het begin heeft CDW de overhand en door goede counterpressing komt de thuisploeg amper aan voetballen toe. De eerste kans is na 15 minuten voor de zeer sterk spelende Erman Kurt. Zijn inzet belandt in de handen van de keeper. Het enige wapenfeit van Valleivogels kan in minuut 21 genoteerd worden. Een foute inspeelpass van Michael wordt naast geschoten en in dezelfde minuut moet Michael 2 maal redding brengen. Hierna is er 25 minuten lang een regen van aanvallen van CDW. Anis el Makrini, Thijs Wiegers, Kjeld van der Sanden Ingmar de Wit en Yoeri Lakerveld krijgen mogelijkheden, maar de grootste kans is voor Ingmar vlak voor rust nadat hij de bal van Jeff Zichterman ontvangt. Hij draait goed weg maar ziet de keeper knap redden. Ondertussen staat de teller van gele kaarten bij de tegenstander op 3 en gaan we met een 0-0 tussenstand de rust in.

Al snel in de tweede helft brengt Valleivogels verse krachten in het veld en is het 15 minuten gevaarlijker. Tot grote kansen komt het niet, wel onderscheidt het zich vooral met nog 3 gele kaarten. De grootste kans is wederom voor Ingmar, maar die ziet zijn inzet net naast gaan en zo eindigt de wedstrijd in een 0-0 gelijkspel. Jammer, want zoals in zo veel wedstrijden wil het maar niet lukken in de eindfase, maar het voetbal en de manier waarop het hele team voetbalt geeft zeker veel vertrouwen voor de tweede helft van het seizoen. Zaterdag volgt de thuiswedstrijd tegen de nr 5 van de competitie VRC dat thuis Jonathan met 2-1 wist te verslaan. 

Opstelling CDW – Nieuwenhuizen, el Makrini, Stooker, Eissens, Lakerveld, Wiegers, Erman Kurt (de Vos), van der Sanden, de Wit, Eren Kurt, Zichterman.

Latest

TV Uitwijk tennistrainer Paul Pastor haalt padel diploma binnen

Tennistrainer Paul Pastor heeft deze week zijn padel licentie...

Kraken Blond van brouwerij Stadshaven nu van het vat in de MalleMolen

Bestel dit lekker doordrinkbare bier van het vat in...

Esmee Kosterman gaat met Bas Koeten Racing voor Fiesta-titel

Voor het derde seizoen op rij zal er een...

Great White van het vat in de MalleMolen

Een traditioneel witbier met een prachtige uitstraling!Stadshaven Brouwerij Great...

Newsletter

spot_img

Don't miss

TV Uitwijk tennistrainer Paul Pastor haalt padel diploma binnen

Tennistrainer Paul Pastor heeft deze week zijn padel licentie...

Kraken Blond van brouwerij Stadshaven nu van het vat in de MalleMolen

Bestel dit lekker doordrinkbare bier van het vat in...

Esmee Kosterman gaat met Bas Koeten Racing voor Fiesta-titel

Voor het derde seizoen op rij zal er een...

Great White van het vat in de MalleMolen

Een traditioneel witbier met een prachtige uitstraling!Stadshaven Brouwerij Great...

Zeven goed bij de V75 levert €93.415,20 op.

Hieronder de uitslag van de V75 RaceNr.PaardRijderV%Voorlopige uitslagV75-17BOTTNAS IDOLSovik...

TV Uitwijk tennistrainer Paul Pastor haalt padel diploma binnen

Tennistrainer Paul Pastor heeft deze week zijn padel licentie gehaald en staat te popelen om padel lessen te gaan geven bij TV Uitwijk. Afgelopen...

Kraken Blond van brouwerij Stadshaven nu van het vat in de MalleMolen

Bestel dit lekker doordrinkbare bier van het vat in de MalleMolen en laat je gedachten varen. Voel de moutige omhelzing en proef de lichte,...

Esmee Kosterman gaat met Bas Koeten Racing voor Fiesta-titel

Voor het derde seizoen op rij zal er een ambitieuze dame aan de start van de Ford Fiesta Sprint Cup Nederland verschijnen. Esmee Kosterman...