voetbalSVL haalt tegen Sliedrecht niet zijn niveau

SVL haalt tegen Sliedrecht niet zijn niveau

-

- Advertisment -spot_img

SVL speelde zaterdag uit tegen Sliedrecht een belabberde wedstrijd, vooral de eerste helft. Na de rust ging het stukken beter maar de bal wilde er bij Sliedrecht niet in. Geheel gezien van de wedstrijd moet ik wel zeggen dat er zeker voor SVL een gelijk spel in had moeten zitten. Het is was een harde wedstrijd geworden, Dennis van de Weerd en Jeff van der Bult waren daar het dupe van geworden en raakten volgens mij zwaar geblesseerd en moesten ondersteunend het veld af.
Het was in de beginfase een slappe wedstrijd, pas in de tiende minuut kreeg Matthijs Mocking de eerste bal te verwerken op zijn doel. Maar in de 12e minuut kwam Sliedrecht op 1-0 voorsprong door een rommel doelpunt, waar de verdediging van SVL geen raad mee wisten om de bal op tijd te kunnen weg te werken. De 24e minuut was Bart Aalbertsen dicht bij de gelijk maker, maar zijn schot belande tegen de keeper, maar hij stond ook buiten spel. In de 30e minuut was er weer een rommelsituatie voor het doel van Matthijs Mocking, maar dat liep goed af voor SVL. Maar Dennis van de Weerd liep een zware blessure op en moest onder steunend het veld af en zijn vervanger werd Ali Alkan die het veld in kwam in de 30e minuut. De 43e minuut nam Ali Alkan een vrije trap voor het doel van Sliedrecht en de voorzet werd door Gennaro Ooft hard tegen de keeper aangeschoten. Met de stand 1-0 in het voordeel van Sliedrecht werd er gerust. Na de rust kwam SVL ongewijzigd het veld weer in. SVL begon na de rust Sliedrecht steven onder druk te zetten. In de 51e minuut was het Bart Aalbertsen die een goede kans had maar hij raakte de bal te zag. Ali Alkan had in 57e een mogelijkheid maar raakte de bal maar half. Maar toch kreeg Sliedrecht in de 59e minuut een kans maar Matthijs Mocking onder schepte de ingeschoten bal. In de 74e minuut werd Sil Schoon gewisseld en kwam Selcuk Albayrak het veld in. Wat SVL ook probeerde de bal ging het doel van Sliedrecht niet in. In de 79e minuut werd Bart Aalbertsen vervangen en kwam Mathijs van Dusschoten het veld in. De 82e minuut werd de geblesseerde Jeff van der Bult het veld moest verlaten en Kwam Kevin van Leeuwen het veld in. Er werd door SVL hard gestreden voor een gelijk spel maar het had niet mogen zijn en ging SVL met een teleurstellende 1-0 nederlaag naar Langbroek. Aankomende zaterdag speelt SVL thuis tegen Nivo Sparta om 14.30 uur.
Opstelling SVL: Matthijs Mocking, Dennis van de Weerd (Ali Alkan), Mart van Rossum, Jeff van der Bult (Kevin van Leeuwen, Emrah Baskak, Bart Aalbertsen (Mathijs van Dusschoten), Rik van Leeuwen, Jorrit Fiegen, Sil Schoon (Selcuk Albayrak), Timon Brandsen en Gennaro Ooft. 

Latest news

Gastenlijst Grand National 2023

Staat u er niet op maar heeft u wel een ticket aangeschaft? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op...

MAN CITY – LIVERPOOL LIVE

De topwedstrijd van de Engelse premier League kijkt u a.s. zaterdag live in de MalleMolen, om 13:00 uur hebben...

Etonnant uitgenodigd om wereldtitel te verdedigen in Stockholm

Het is dus alweer bijna een jaar geleden dat we Etonnant en Anthony Barrier op een niet te evenaren...

Vacature Barkeeper

Vind jij de MalleMolen echt een heel leuk cafe en ambieer je een carrière als barkeeper? Dan kunnen wij...
- Advertisement -spot_img

Heren 1 Fortissimo na zestien jaar weer kampioen!

Herenhandbal heeft bij HV Fortissimo een lange tijd stil gelegen. Waar vroeger 3 tot 5 heren teams waren, moet...

Een 200/1 winnaar in de MalleMolen

Het is altijd een discussie, moet je nu verstand hebben van de paarden of moet je gewoon mazzel hebben?...

Must read

Gastenlijst Grand National 2023

Staat u er niet op maar heeft u wel...

MAN CITY – LIVERPOOL LIVE

De topwedstrijd van de Engelse premier League kijkt u...
- Advertisement -

You might also likeRELATED
Recommended to you